SYNEGO SLIDE

SYNEGO SLIDE tolóajtók és ablakok

Tapasztalja meg a könnyedség új dimenzióját.

A belső és a külső tér elegáns összekötése

Végre vannak olyan tolóajtók, amelyek könnyedén, néhány egyszerű kézmozdulattal nyithatók és csukhatók. Az ablakváltozat pedig maximális rugalmasságot biztosít a lakótér kialakításánál.

Fedezze fel a modern építészeti lehetőségeket és az innovatív térkoncepciókat. A SYNEGO SLIDE profilrendszer tolóablakai és -ajtói meg fogják győzni.

REHAU feladatául tűzte ki olyan tolóablakok és ajtók kifejlesztését, amelyek ugyanolyan modernek, mint az életünk. Amelyek kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik az életet, amelyek könnyedén, néhány egyszerű kézmozdulattal nyithatók és csukhatók. Döntsön a SYNEGO SLIDE mellett – és élvezze a könnyű működtetést.

SYNEGO SLIDE kiemelkedő tulajdonságai

Jóleső meleg

A régi ablakok a lakóépületek energetikai szempontból leggyengébb pontjai. Rosszul szigetelnek, és műszakilag többnyire már jócskán el­avultak. A következmény: a drága fűtési energia az ablakokon keresztül kárba vész. Ezzel szemben a SYNEGO SLIDE tolóajtók és -ablakok ki­váló hőszigetelő tulajdon­ságukkal minden kétséget eloszlatnak. A hő­át­bocsátási tényező Ud akár 1,3 W/(m²K). Az energia­veszteség minimalizálódik, így a meleg a helyiségekben marad.

Csendes otthon

A már bevált SYNEGO alap­profilrendszerhez hasonlóan a SYNEGO SLIDE eseté­ben is hang- és hő­szigetelt üvegek használ­hatók.
Ez nem­csak az energia­hatékonyságot fokozza, hanem a zajt is kint tartja.
A rendszer ezzel javítja az élet­minőséget, hiszen akár 43 decibellel csökkenti a zajt. Ez 20-szoros zajcsökkentésnek felel meg.

Ellenállás csapó­esővel szemben

Az innovatív SYNEGO SLIDE zárószerkezet gondoskodik a toló­szárny rá­szorításának egyen­letes eloszlásáról. Ezáltal a körbefutó tömítés tökéletesen felfekszik – és kiválóan ellenáll a csapó­esőnek. A kiváló minőségű, innovatív ROTO vasalat körkörös záródást biztosít, ezáltal a szerkezet méginkább ellenáll a zord időjárási körülményeknek.

A tökéletesen összehangolt rendszer kiemelkedő lakókomfortot biztosít.

Okos térformálás

Helyezze el bútorait saját ötletei szerint. Hagyja a növényeit az ablakpárkányon, miközben kinyitja az ablakot. Élvezze a rugalmasságot, és hasznosítsa az ablakok előtti helyet. A SYNEGO SLIDE ablakváltozata egészen új szabadságot ad a lakótér kialakításában. Ezt a fallal párhuzamosan nyíló, a helyiségbe be nem lógó szárnyak teszik lehetővé.

A SYNEGO SLIDE, mint ablakváltozat, sok fényt és rugalmas kialakítási lehetőségeket kínál. Helytakarékos, könnyen mozgatható, és elegáns látványosság a lakótérben.