KALEIDO COLOR

KALEIDO COLOR - Színek és formák az Ön ízlése szerint

A sokszínűség napjainkban mindenütt jelen van.
Miért lenne ez másképp az ablakok kiválasztásakor?

A REHAU ezért feladatául tűzte ki olyan ablakok kifejlesztését, amelyek ugyanolyan modernek, mint az életünk. Olyan ablakokét, amelyek a legkorszerűbb technológiát képviselik, ugyanakkor teret engednek a saját ötleteknek és a kreativitásnak, ami megszépíti az életet.

Az ablakok és ajtók döntően formálják a homlokzat képét, és minden épületnek egyedi hangulatot kölcsönöznek. A REHAU KALEIDO COLOR szín- és formaváltozatok óriási választékát kínálja, így semmi nem szab határt fantáziájának ingatlana egyedi kialakításakor.

100%-os REHAU minőség

Az első alkalmazás előtt minden fólia és lakk tüzetesen elemzésen, hosszú távú tesztelésen és a legnagyobb terheléseken megy keresztül. Csak akkor beszélhetünk REHAU minőségről, ha minden vizsgálat sikerrel zárult. Az Ön számára ez annyit jelent, hogy a legmagasabb iparági normákat kielégítő terméket kap, teljes körű gyártói jótállással.

A stílust a szín mellett az ablak- és ajtóelemek alakja és mérete is meghatározza. A REHAU műanyag profilokkal olyan formatervezési lehetőségek tárulnak fel Ön előtt, amelyekre ma még talán nem is gondolna.

 

Az Ön otthona. Az Ön stílusa.

Mindenkinek szívügye, hogy otthonosan és stílusosan alakítsa ki a otthonát. Ennek során gyakran elfeledkezünk arról, hogy a nyílászárók nemcsak az épület homlokzatát, hanem a belső tereket is meghatározzák.

A REHAU átfogó KALEIDO COLOR felület- és színprogramjával az aktuális dizájnirányzatokat és az időtlen stílust is egyszerűen megvalósíthatja az otthonában – ráadásul a külső és a belső felületek rugalmasan kombinálhatók.

Az elegáns felújításhoz választható kialakítási lehetőségek a megtévesztően valódi fakinézettől az exkluzív alumínium felületeken át a klasszikus időtlen fehér színekig terjednek – természetesen mindig a műanyag ablakok meggyőző előnyeivel.

 

Formák

A rendhagyó építészeti megoldások és igényes alaprajzok gyakran speciális ablakokat tesznek szükségessé. Jó, hogy a REHAU ablakok a KALEIDO COLOR révén nemcsak megjelenésükben szépek, hanem stabilitásuknak köszönhetően akár a hagyományostól eltérő formák megvalósítását is lehetővé teszik.

KALEIDO WOODEC

Megtévesztően eredeti fa megjelenés és felületkialakítás

A KALEIDO WOODEC matt felületei nemcsak szépek, hanem felületstruktúrájuk is megtévesztően hasonlít az igazi fáéra. Meg fog lepődni, hogy a KALEIDO WOODEC mennyire megnehezíti a fa és a műanyag ablakok közti különbségtételt. Ráadásul a műanyag ablakok csak minimális ápolást igényelnek.

A KALEIDO WOODEC főbb előnyei:

  • Könnyen ápolható felület
  • Innovatív dizájn és aktuális, divatos színek
  • Időjárásálló és színtartó

 

Három modern felület közül választhat, amelyek egyike sem igényli a fánál egyébként szokásos „ápolást”. Így sokáig örömét lelheti ablakai szép megjelenésében.

Minták :

  • Balra: Sheffield Oak concrete
  • Középen: Turner Oak malt
  • Jobbra: Sheffield Oak alpine

KALEIDO COVER

A tökéletes alumínium megjelenés :

REHAU CALEIDO COVER alumínium rátétlemezek

Az alumínium rátétlemezek segítségével kombinálni lehet az alumíniumprofilok küllemét a PVC-profilok műszaki előnyeivel. A KALEIDO COVER tökéletesen illeszkedik az ablakprofil térbeli alakjához, és szorosan rögzítve van hozzá. A rátétlemez felülete lakkozható, porszórt bevonattal látható el vagy eloxálható, mindemellett robusztus és időjárásálló.

A rátétlemez felülete több mint 170 RAL színárnyalatra festhető, porszórt bevonattal látható el, vagy eloxálható, egyidejűleg robusztus és időjárásálló is. A KALEIDO COVER így pillanatok alatt az épület díszévé válik.

 

A KALEIDO COVER a következő rendszerekhez kapható:

SYNEGO ablak, bejárati ajtó, slide tolóajató és emelő-toló ajtó

 

 

 

KALEIDO FOIL

Különleges hangulatok fa-, egyszínű és fémes dekorokkal

A dekorok kasírozása évek óta jól bevált, normál színezési eljárás a piacon. A REHAU dekorokat ragasztóval előkezelik, és speciális eljárással, nagy teljesítményű gépekkel kíméletesen viszik fel az ablakprofilra. A PVC-fólia kétrétegű: az alapfólia egyszínű vagy nyomtatott mintázatú, az átlátszó PMMA felső réteg óvja a színeket és a dekorokat az UV-sugárzás okozta kifakulástól és az időjárás egyéb hatásaitól. A dekorok kívül-belül egyaránt használhatók.

A színezett alaptesteknek köszönhetően ablakai egységes, nemes megjelenést kapnak. A profilok anyagukban színezettek, így különösen a nyitott ablakelemeknél is rendkívül harmonikus összkép érhető el. Felületkialakítástól függően használható antracit, barna, fehér vagy karamell színű alaptest.