Cégismertető

A német minőség a magyar otthonoknak is jár!

A Szuromi Nyílászárók Kft. azzal a céllal jött létre, hogy tulajdonosa és vezető menedzsmentje, többéves gyártói tapasztalatát felhasználva, a magyar nyílászárópiacon évek óta eluralkodott ár-koncentrált, csak tömegtermelésre hajló tendenciát, mely gyakran minőségi csökkenéssel jár együtt, kimozdítsa a jövőbemutató építészeti lehetőségek és a ma egyre nagyobb fontosságú energiagazdálkodás, az energiahatékonyság növelése felé. Egy ilyen, rugalmas, ugyanakkor önmaga felé magas minőségi elvárásokat támasztó gyártói háttér létrehozásában fontos szerepet játszott az az egyre szélesebb körben megjelenő igény, melyet az energiaárak folyamatos növekedése, a környezetvédelem és energiahatékonyság előtérbe kerülése illetve a jelentősen felhígult szakmai kör sok esetben csalódottságot keltő, az egyedi elvárásokat figyelmen kívül hagyó szereplője hagyott maga után. Ezen cél megvalósításában kiváló partnerre talált a több évtizedes múltra visszatekintő német REHAU-ban, fő profil-alapanyag beszállítóként . A két cég eddigi sikeres együttműködése máris olyan hasznos folyamatokat indított el a hazai építőanyag-kereskedelem nyílászáró szegmensében, ami példamutató lehet a közeljövő építészeti, épületfelújítási, energetikai fejlesztései során.

Az üzem telephelyéül az iparág hazai „Mekkájaként” ismerhető Heves megyei Füzesabonyt választotta, mely település logisztikai szempontból az M3 autópálya közvetlen szomszédsága és a folyamatos fejlesztéshez szükséges nagyszámú tapasztalt szakmunkaerő fellelhetősége miatt ideális. Dolgozói létszáma jelenleg közel 50 fő.

A cég 3000 m2-es gyártócsarnokában, e létszámmal, automatizált körülmények között, átlagosan napi 200-250, egyedi igények alapján tervezett nyílászáró készül, rövid gyártási határidővel. A gyártott termékek minőségét a legszigorúbb gyártói és a REHAU, folyamatos technológiai ellenőrzése biztosítja, melyhez a -mai viszonyok között egyedülálló módon- 7 év gyártói garancia társul.

A késztermék folyamatosan bővülő országos szakkereskedői viszonteladó hálózaton keresztül jut el, fő felhasználói csoportjához, a magyar családok otthonába illetve exporttevékenysége nyomán Nyugat-Európába. Határon túli kereskedelme továbbá a magyar termelőerő pozitív európai megítélését és a nemzetközi kereskedelmi potenciál a hazai gazdaság növelésébe való bevonását, ezzel együtt a helyi munkahelyfejlesztést is elősegíti.

 

 

A Szuromi Nyílászárók Kft. megkapta az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. által kibocsájtott Megbízható Cég minősítést. A “Megbízható Cég “ tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek. Reméljük Ön is hamarosan ezen ügyfelek közé tartozhat.